V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Valy vs Morašice

U mnohých premiéra

Nové dresy je vždy třeba správně pokřtít, u většiny mužstev to většinou bývá výhrou. Jsem si jist, že na tuto premiéru nikdo z nás dlouho nezapomene. Není zrovna ideální čas na rozsáhlé politicko - ekonomické disputace a hledání oné úhlavní chyby, proč došlo k tomuto zaokrouhlenému výsledku. Je zbytečné rozebírat i zápasové akce, neboť jména domácích hráčů moc neznám. Z naší strany vykoukly ven pouze 2 vlaštovky. Nejprve Venda Jetmaru nesnesl na těle nový neopotřebovaný materiál bez syntetických vláken v podobě bílého dresu. Rozhodčí měl okamžité pochopení pro jeho náhlou frustrující situaci a poslal ho do civilního oblečení. Tou druhou, podstatně světlejší byl Zdenda Škodu, který využil jednoho nedorozumění valských a svým nájezdem z poloviny hřiště snížil na 6:1 a nám dal pevnou jistotu, že po zápase nebudeme muset podlejzat hrací plochu, jak tomu bývá v malém fotbálku. Pokud v tomto zápase máme najít něco pozitivního, tak musíme opravdu důkladně hledat.

Zápas: Valy - Morašice 10:1

Góly: Z.Škoda

Žluté karty: Petr Kuta, M.Chmelík, M.Prešinský

Červené karty: V.Jetmar

Sestava:  M.Prešinský - M.Klement, M.Chmelík, V.Jetmar, T.Holomek - Pavel Kuta, J.Růžek (J.Jokeš), M.Štancl, J.Kubeš - P.Vomáčka (Petr Kuta), Z.Škoda (J.Kopecký)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.