V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Boršov vs Morašice B

Boršov - Morašice B 1:1 (1:1)

Po středeční remíze v Chornicích jsme měli opět velké starosti s odjezdem na utkání do Boršova, někteří hráči měli bolavá záda, krmení dobytka nebo turnaj ve fotbálku v sousední vesnici. Štěstí se na nás ale usmálo a odjížděli jsme v počtu 13ti hráčů. V základní sestavě nastoupil na pozici stopera nejzkušenější morašický hráč František Ropek, který s Pepou Kopeckým na středu zálohy dali součtem věků skoro stovku. Právě Pepa byl tím, kdo otevřel skóre zápasu. Po standardní situaci dopravil levačkou balon za brankovou čáru. Domácí ihned zareagovali a začali se tlačit před naší bránu. Vše tam však řešil Franta Ropek nebo brankář Michal Prešinský. Ještě do poločasu však domácí vyrovnali a do kabin se šlo za stavu 1:1. Ve druhém poločase hnali fanoušci své hráče dopředu, ale nikdy z toho nic nebylo. V 80. minutě šel sám na branku Pavel Mach, ale se strachem, aby nepřekopl, trefil brankáře do těla. Zanedlouho zazněla píšťalka rozhodčího, který zápas ukončil. Výsledek 1:1 byl pro nás opět velmi přijatelný.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.