Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

ústí nad Orlicí B vs Morašice

Někde udělali soudruzi z Morašic chybu

Po nevyvedeném zápase ve Verměřovicích jsme zavítali na letiště do Ústí nad Orlicí, kde měl proběhnout reparát za nekvalitní výkon z předchozího zápasu. Jedině dobře, že se hrálo venku a náš výkon nemuselo spatřit větší množství diváků z morašických "ochozů".

Soupeř potvrdil své postavení v tabulce i naše domněnky a od začátku diktoval tempo i hru samotnou. Netrvalo dlouho a ústecký záložník otevíral skóre takřka do prázdné brány. Vyrovnat mohl Částek, který dostal ideální centr od Štancla ml.. Místo hlavičky zkusil míč zpracovat na prsa a ten mu utekl. Utíkal nám nejenom míč, ale i domácí plejeři bohužel v nepřímé úměře s časem. Po poločase tak svítilo skóre "pouze 3:0 pro lepší tým a to díky Prešinskému v bráně, který několik šancí soupeře ve spolupráci s Vosmekem zastavil.

Druhý poločas jsme zkusili začít aktivně v porovnání s tím prvním. Chvíli se dařilo držet i balón, o který jsme nakonec stejně přišli a nafasovali ještě 2 góly. Naši poslední šanci nevyužil Škoda, když šel téměř sám na branku.

Dostali jsme pět fíků a každý z nich byl originální. Mísila se tam jak smůla, kravské kiksy, tak i herní vyladěnost soupeře.

Komentář trenéra Petra Kuty

Minulý týden nám nevyhovovalo krátké a úzké hřiště, nyní jsme se nevyrovnali se širokým a dlouhým hřištěm,dále nám dělalo problém jedenáct fotbalistů v soupeřově sestavě, míč, který měl na kopačkách soupeř nebo jsme mu ho dobrovolně našima nahrávkama a nedůrazem vraceli a občas i mokrý pokropený trávník. Suma sumárum opět vše bylo špatně jen soupeřova výhra zcela zasloužená a jen díky našemu brankaři nebyla ještě ne vyšší.

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.