V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Chrudim C vs Morašice

Byl to fičák

Celý zápas se hrálo na dvě branky. První poločas na jednu a druhý na tu druhou. Domácí "Céčko" ukázalo, že i rezervní rezerva skrývá kvalitu, která nám sice dala čuchnout, ale v žádném případě ne ochutnat.

Od první minuty byla Chrudim všude rychlejší, silovější a nakonec i efektivnější. Na hranici šestnáctky pomalu začal mizet úhledný trávník, který nevydržel dusot našich kopyt. V mnohých pozápasových rozhovorech jsme mohli slyšet větu, že jsme dali branku příliš brzo, tentokrát to ovšem neplatí. Nováček prchl po křídle, zaseknutím oklamal domácího obránce a přesnou přihrávkou našel na vápně Veselíka, který brankáře překvapil střelou na přední. Nutno dodat, že od zárodku akce, až po uklidnění emocí z vedoucí branky, jsme strávili na soupeřově polovině něco okolo dvou minut. Jednalo se o nejdelší tlakovou vlnu naší jedenáctky, kterou musela Chrudim absorbovat. Po hrubé chybě v obraně vyrovnali asi za tři minuty a od dalších branek nás zachránil Prešinský.

Druhá půle se dá shrnout pouze v číslech. 60. minuta 5:1 pro Chrudim, poté hra o 10 a na závěr ještě poslední kousek na cestu.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.