Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Moravská Třebová

Ani na koukání

Ve 4. minutě vyběhnuvší domácí brankář Prešinský odhlavičkoval balon k hostujícímu Štěpánkovi, který jeho chybu s přehledem potrestal. V 10. minutě zaváhal Chmelík při rozehrávce a ani Masopust neměl problém se zakončením – 0:2. Morašičtí svými hrubkami pomohli Třebové ke snadnému náskoku 2:0 a to navíc nebylo do poločasu všechno, protože po rohu ještě zamířil přesně hlavou R. Šatník. Po přestávce pokračovala jednoznačná partie. V 63. minutě navýšili hosté z penalty skóre zásluhou Vančury a nakonec nasázeli půltucet gólů. Slovan vyhrál v derby naprosto zaslouženě, domácí mu nekladli téměř žádný odpor.

 

Komentář trenéra J.Kuchty: Být to v boxu, tam tam po deseti minutách hodím ručník a půjdu domů. Nechci snižovat výkon Moravské Třebové, hrála dobře, ale my předvedli velkou fotbalovou bídu. Bylo to od nás vystoupení někde na úrovni třetí třídy. A to můžeme být docela rádi, že jsme nedopadli ještě hůře, další tutovky chytil Prešinský. Žádného dalšího komentáře k tomu ani nemám.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.