Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Co Bylo

Obecné

Co bylo

Uplynulý soutěžní ročník se do naší historie rozhodně nezapíše nijak výrazným písmem. Náš tým mužů se touto sezónou od začátku protrápil. Slabá tréninková účast a početná zranění v úzkém kádru se v zápasech projevila především na útočné činnosti, když je slabá produktivita stála výhry nad herně slabšími soupeři, nakonec z toho bylo nelichotivé 9.místo.

Starší žáci se letos prezentovali dobrým fotbalem, ale žehrali na koncovku. Konečné 6. místo tak příliš nevypovídá o jejich herní kvalitě, která je pro příští ročník velkým příslibem.

Mladší žáci se účastnili soutěže na Chrudimsku a v konkurenci málo známých soupeřů obsadili s bilancí 17 výher z 21 zápasů skvělé 2.místo.

Starší přípravka obsadila na finálovém turnaji v Březové 5.míto z 11 účastníků, což je vzhledem k výsledkům jejich turnajů poměrně odpovídající umístění. K nejlepším něco chybělo, o to hezčí je, že se podařilo vyhrát na jaře zrovna turnaj konaný v Morašicích.

Mladší přípravka patřila celou sezónu k nejlepším tymům soutěže, což se podařilo dokázat na závěrečném poháru v Jevíčku, odkud si přivezli po stoprocentních výsledcích nejcennější trofej.

Poděkování za uplynulou sezónu patří především trenérům mládeže, kterými byli Jirka Famfulík, Honza Špinar, David Severa a Martin Štancl, ale také všem, co pomáhají zabezpečit, že budeme hrát na posekaném hřišti v čistých dresech a budeme si k tomu moct i něco zakousnout. Velký dík za výbornou spolupráci i personální nasazení patří také Tělovýchovné jednotě Horní Újezd, se kterou sdílíme všechny mládežnické kategorie.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.