Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Semanín

Dorost

Hattrick sem, hattrick tam

Po složité, až nijaké přípravě, vstoupilo do sezóny i družstvo dorostu. Kvůli malému počtu jsme nakonec přihlásili jen 8+1, s malými bránami a hokejovým střídáním. Bohužel hned první zápas ukázal, že ani tento formát nebude jednoduché lidsky pokrýt, a tak museli zaskakovat i žáci. První ze šesti vzájemných zápasů proti Semanínu začal rychlým gólem Pechance a přes hostující převahu a zastřelování se podařilo držet vedení celý poločas, na jehož závěru hosté srovnali z nešťastné penalty.

Pechanec bleskově skóroval i ve druhém poločase, po necelé hodině hry dovršil hattrick, ale hosté dvěma rychlými góly srovnali a v závěrečné čtvrthodině se i díky dvěma hattrickářům ve svých řadách střelecky utrhli ze řetězu a nakonec si odvezli přesvědčivou výhru.

  • Sestava: Emanuel Hanyk – Marek Vích, Pavel Beneš, Jakub Nádvorník, Radovan Flídr, Martin Tmej, Jan Vedral, Jan Pechanec, Šimon Lněnička, Jakub Kvapil
  • Góly: Jan Pechanec 3

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.