V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Dlouhá Loučka/Křenov

Dorost

Lidí málo, bodů dost

I v druhém letošním zápase jsme řešili problém s počtem hráčů, proto nás, velmi pravděpodobně ne naposled, zachraňovali žáci. Všichni, kteří naskočili v průběhu zápasu, takřka bezchybně zalepili díry v sestavě a ten jediný v základu, Odehnal, už ve 4. minutě otevřel skóre. Druhou branku přidal z přímého kopu Beneš, když míč doslova procedil za záda brankáře. Soupeř nezahálel, využil chybu v naší obraně a snížil na rozdíl jedné branky, ale o poločasové skóre se slepenými brankami ve 29. a 32. minutě postaral Jána.

V druhém poločase přibylo více osobních soubojů, a hlavně na straně hostů i žlutých karet, což fotbalu na kráse nepřidalo. Asi nás ani nemusí mrzet neodpískaná penalta, když sudí po faulu ve vápně nechal běžet výhodu. Druhý poločas přinesl pouze jednu branku, když Odehnal svým druhým zásahem zápasu upravil na konečných 5:1.

  • Sestava: Emanuel Hanyk - Marek Vích, Pavel Beneš, Jakub Nádvorník, Daniel Hanyk, Martin Tmej, Šimon Kušnír, Jan Vedral, Jakub Kvapil, Jiří Jána, Jan Pechanec, Jan Odehnal
  • Góly: Jan Odehnal 2, Jiří Jána 2, Pavel Beneš
  • ŽK: Šimon Kušnír

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.