V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Sebranice

Mladší žáci

Zvládnuté derby

Druhé utkání sezony jsme odehráli v domácím prostředí proti sousedům ze Sebranic. Do zápasu jsme vstoupili aktivněji než soupeř, díky čemuž jsme se již v 8. minutě dostali do vedení po individuální akci Jakuba Bartoše. I nadále jsme pokračovali v dobrém výkonu, za což jsme byli ve 29. minutě odměněni druhým gólem, kdy Lukáš Mach potáhl míč po pravé straně a jeho střelu dorazil do brány Filip Střasák. Druhý poločas začal velmi podobně jako první, kdy jsme poměrně dobře kombinovali a mírně přehrávali soupeře. V 55. minutě po pěkné kombinační akci zvýšil Jan Kvapil na konečných 3:0. Po tomto gólu se ze hřiště pomalu vytratila fotbalovost a oba týmy začaly nakopávat dlouhé míče. Příští zápas odehrajeme v sobotu 12. září v 11:30 v Březové nad Svitavou.

Tomáš Chadima

  • Sestava: Matěj Kopecký – Ondřej Kusý, Ondřej Žďára, Lukáš Mach, Jindřich Mičík, Filip Střasák, Jakub Bartoš, Jan Kopecký, Jan Flídr, Martin Flídr, Jan Kvapil
  • Góly: Jakub Bartoš, Filip Střasák, Jan Kvapil

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.