V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Bystré

Mladší žáci

Došly síly

Čtvrtý zápas sezony jsme odehráli v domácím prostředí proti zatím neporaženému týmu z Bystrého.

První branka utkání padla až v 11. minutě, kdy Matěj Kopecký odkopával míč z hranice vápna a trefil dobíhajícího hráče soupeře do hlavy, od nějž se odrazil míč do naší brány. Vyrovnání jsme se dočkali o tři minuty později, kdy Ondra Žďára napřáhl téměř z poloviny hřiště a míč proklouzl brankaři mezi nohama do branky. Ve 24. minutě jsme se dostali do vedení, kdy jsme přečíslili soupeře a Lukáš Mach upravil skóre na 2:1. Do konce první půle se již nic zásadního nestalo a odcházeli jsme do kabin se zaslouženým vedením.

Do druhého poločasu jsme vstoupili podobně jako jsme ukončili první a v 39. minutě jsme se dostali do dvou gólového vedení kdy střelu Lukáše Macha dorazil Filip Flídr. Poté nám již docházely síly a soupeř nás začal pomalu přehrávat a ve 49. minutě snížil na 3:2. Od té doby byl více méně nebezpečný jen soupeř, který v 54. minutě vyrovnal. Od té chvíle jsme pouze doufali, že udržíme remízový stav, ale to se nám nepovedlo, když šel v 60. minutě do vedení 4:3 a následně v 61. minutě zvýšil na konečných 5:3.

Autor: Tomáš Chadima

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: Matěj Kopecký – Ondřej Kusý, Ondřej Žďára, Lukáš Mach, Jindřich Mičík, Filip Střasák, Jan Kopecký, Vojtěch Paťava, Filip Flídr
  • Góly: Ondřej Žďára, Lukáš Mach, Filip Flídr

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.