V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice/Horní Újezd vs Koclířov

Starší žáci

I žáci umí brát dech

Druhé utkání sezony jsme odehráli v Morašicích, proti družstvu Koclířova. Do zápasu jsme nastoupili v pozměněné sestavě. Nejvýraznější změna byla v bráně, kde nemocného Němce zastoupila Marťa Famfulíková ze starší přípravky. Ke smůle holek, rodiny, fanoušků i historických hnidopichů nemohla nastoupit její setra Zuzka, a tak se první zápas se sesterským duem v sestavě zatím odkládá. Po vlažných 5-ti minutách nás do vedení dostal Andrle, jeho gól tým uklidnil, další branky přibývaly snáz a poločas skončil 8:0. Nejhezčí gól dal hlavou Odehnal, který nechal vzpomenout na Honzu Kollera.

Druhý poločas jsme začali lépe a hned to skončilo golem Odehnala. Dále jsme už kontrolovali hru a přidávali branky na konečných 13:0. Prosadil se poprvé i Lukáš Mach, který před golem musel vyměnit kopačku o tři čísla větší a vyplatilo se. Chválím všechny zúčastněné a chtěl bych vypíchnout Marťu, která si počínala velmi dobře. Další utkání hrajeme 20.9. v 10:00 v Němčicích.

Autor: Jan Špinar

  • Sestava: Martina Famfulíková - Jonáš Krška, Jakub Kvapil, Anežka Břeňová, Šimon Kušnír, Vojtěch Andrle, Daniel Hanyk, Vlastimil Hladík, Šimon Lněnička, Lukáš Mach, Jan Odehnal
  • Góly: Šimon Kušnír 4, Jan Odehnal 4, Lukáš Mach, Anežka Břeňová, Vlastimil Hladík, Vojtěch Andrle, Jonáš Krška

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.