V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Sama Radost

Přípravka

Samá radost

Mladší přípravka

Sestava: Hlušičková T. – Chaun J., Vodehnalová J., Kovář Š., Valentín K., Vurkminovič P., Veselíková T., Langr J., Langr I.

Horní Újezd/Morašice – Jevíčko 6:3 (3:0)

– výborný výkon především v první půli znamenal naše první letošní vítězství nad Jevíčkem

Branky: Chaun J. 3x, Valentín K., Langr J., vlastní

Horní Újezd/Morašice – Dlouhá Loučka 11:1 (3:0)

– v první půli jsme se trochu hledali, druhý poločas byl lepší, soupeř má mladý, ale talentovaný tým

Branky: Chaun J. 5x, Valentín K. 2x, Veselíková T. 2x, Vodehnalová J. 2x

Litomyšl „B“ – Horní Újezd/Morašice 9:3 (5:2)

– obdobný zápas jako minulý týden, rozhodovaly individuality domácích

Branky: Vurkminovič P., Veselíková T., Valentín K.

Odehráli jsme další vydařený turnaj, znovu jsme si připsali 2. místo. Tým je potřeba pochválit za bojovnost a nasazení. Poslední podzimní turnaj odehrajeme v sobotu v Březové.

Tabulka turnaje:

1.Litomyšl „B“

2.Horní Újezd/Morašice

3.Jevíčko

4.Dlouhá Loučka

Mgr. Zdeněk Beneš

Starší přípravka

K turnaji jsme odjížděli společně s týmem mladších žáků, který hrál v sousedních Jaroměřicích a oslabeni o Sáru Vomočilovou a Matyáše Lněničku, avšak s vědomím, že nás čekají týmy se kterými jsme již letos hráli.

HÚ / Morašice – Jevíčko 8 : 0

Prvních pár minut to vypadalo na relativně vyrovnané utkání, ale poté se náš tým dostal do té správné provozní teploty a začal předvádět hru, na kterou jsme u nich zvyklí. Výsledkem tak bylo jednoznačné vítězství.

Branky: Dominik Prokop 2x, Fanda Flídr 1x, Vojta Huryta 1x, Michal Kovář 1x, Jarda Chaun 1x, Martina Famfulíková 1x a Šimon Flídr 1x.

HÚ / Morašice – Březová 15 : 0

Utkání mělo od samého začátku jednostranný průběh a vývoj skóre, proto nastoupil do druhého poločasu do branky Jarda Chaun a více prostoru ve hře dostávali tentokrát ti mladší hráči.

Branky: Vojta Huryta 3x, Sam Vomočil 3x, Fanda Flídr 3x, Dominik Prokop 2x, Martina Famfulíková 2x, Šimon Flídr 1x a David Boček 1x.

HÚ / Morašice – Čistá 8 : 0

K utkání jsme nastupovali s vědomím, že poslední vzájemný zápas na turnaji v Sebranicích byl relativně vyrovnaný. Toto však tentokrát neplatilo, protože náš tým zastihl turnaj ve výborné formě a předvedeným výkonům nelze nic vytknout. K vidění tak byly pěkné akce a góly, které znamenaly konečné prvenství.

Branky: Vojta Huryta 4x, Fanda Flídr 2x, Dominik Prokop 1x a Šimon Flídr 1x.

Děkuji všem hráčům za perfektní turnaj, protože všichni měli chuť do hry, což je pro úspěšný výsledek to základní. Budeme doufat, že v předvedených výkonech budeme pokračovat i nadále, i když patrně se budeme muset příští turnaj obejít bez brankářské jedničky Martiny Famfulíkové, která by měla posílit tým mladších žáků.

František Bartoš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.