Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Linhartice

Muži

Opravdu to mohlo být horší?

Byl to hnus. Jak pro nezaujatého fanouška fotbalu, tak pro ty, kteří by se spokojili i s ošklivým vítězstvím. Proti poslednímu týmu tabulky jsme možná jedinkrát vystřelili na bránu, první poločas jsme byli horším týmem. Kdyby nám v druhém poločase vyšlo alespoň jedno z pár nepřesných zakončení po standartkách, možná by to zbytečně vyvolalo pocit, že to tam vždycky nějak doklepem. Nedoklepem. S takovým chvilkovým nasazením ne. Dalo by se napsat podrobněji o moravské předehře zápasu, o strastech se službou, o těch pár šancích, o pomezním, který přes veškerý čas strávený "řešením situací na lajně" nedokázal napsat zápis přesně, ale ten výkon si snad úsilí spojené s napsáním článku ani nezaslouží.

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: J. Špinar - V. Tměj, M. Ropek, D. Štancl, M. Černohorský (Z. Skala) - J. Vít (D. Ondráček, J. Vedral), M. Chmelík, T. Nádvorník (M. Frank) - V. Štancl, F. Bureš (V. Štěpán)

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.