V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Zase Jenom Jedna Prohra

Přípravka

Zase (jenom) jedna prohra

Mladší přípravka

Sestava: Hlušičková T., Chaun J., Vodehnalová J., Valentín K., Vurkminovič P., Bartoš A., Vomočilová M., Kovář Š., Veselíková T., Langr J., Langr I.

Horní Újezd/Morašice – Litomyšl „B“ 1:4 (1:2)

Z města přijel do Jaroměřic jiný tým, než který jsme v Morašicích porazili 8:1, kvalita soupeře nás donutila předvést velice dobrý výkon, i přes prohru se jednalo o náš nejlepší sobotní zápas.

Branka: Valentín K.

Horní Újezd/Morašice – Borová 5:3 (3:3)

Nepovedl se nám začátek a konec prvního dějství, navíc na druhou půli musel místo Terezy Hlušičkové do branky Adam Bartoš, i tak jsme díky velice zodpovědnému výkonu po pauze dovedli zápas do zdárného konce.

Branky: Chaun J. 2x, Valentín K., Bartoš A., Vurkminovič P.

Jaroměřice – Horní Újezd/Morašice 0:7 (0:3)

Výrazně mladší tým domácích bojoval statečně, ale věkový rozdíl byl znát.

Branky: Chaun J. 5x, Bartoš A., Vodehnalová J.

Tabulka turnaje:

1.Litomyšl „B“

2.Horní Újezd/Morašice

3.Borová

4.Jaroměřice

Mgr. Zdeněk Beneš

Starší přípravka

Do turnaje v Březové, který provázelo relativně studené počasí, jsme nastoupili kompletní, ale s vědomím, že nás čekají dva soupeři, se kterými jsme ještě na podzim nehráli.

HÚ / Morašice – Sebranice 8 : 0

Soupeř, se kterým jsme minulý týden odehráli vyrovnané utkání nebyl tentokrát kompletní a to určilo i  vývoj celého zápasu, kdy jsme si celkem bez problémů došli pro vítězství.

Branky: Fanda Flídr 3x, Šimon Flídr 2x, Samuel Vomočil 1x, Jarda Chaun 1x a Vojta Huryta 1x.

HÚ / Morašice – Březová 4 : 1

Tento zápas byl o poznání vyrovnanější než ten předešlý, a to i naší zásluhou, kdy hra postrádala lehkost, chyběly nahrávky a pohyb. Šancí jsme si vytvořili na dva zápasy, ale bohužel se nám nedařilo je proměňovat. Naštěstí se na to už nemohla dívat Martina Famfulíková a svým gólem nám zajistila dostatečný náskok, který jsme již udrželi.

Branky: Jarda Chaun 1x, Fanda Flídr 1x, Martina Famfulíková 1x a Vojta Huryta 1x.

HÚ / Morašice -  Jevíčko 6 : 0

V posledním zápase  se náš výkon již začal přibližovat tomu co umíme a bylo to pochopitelně znát i na výsledku a předvedené hře. Toto vítězství nám tak zajistilo i celkové prvenství v celém turnaji.

Branky: Fanda Flídr 2x, Vojta Huryta 1x, Martina Famfulíková 1x, Šimon Flídr 1x a Samuel Vomočil 1x.

František Bartoš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.