V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Ted Nas Prejde Hu Mor

Přípravka

Teď náš přejde HÚ / MOR

Mladší přípravka

Posledního turnaje mladších přípravek se jako obvykle účastnily všechny týmy hrající okresní soutěž, až na omluvené Jevíčko a Jaroměřice. Mužstva byla rozdělena do dvou základních skupin, ve kterých se hrálo systémem každý s každým, na závěr následovaly boje o konečné umístění. Každý zápas trval 15 minut.

Sestava: Jan Langr - Jaroslav Chaun, Julie Vodehnalová, Miriam Vomočilová, Štěpán Kovář, Tereza Veselíková, Ivo Langr, Patrik Vurkminovič

Základní skupina:

Horní Újezd/Morašice – Litomyšl B 1:1

Branka: vlastní

Horní Újezd/Morašice – Dlouhá Loučka 6:2

Branky: Tereza Veselíková 3, Jaroslav Chaun 3

Horní Újezd/Morašice – Bystré 2:7

Branky: Jaroslav Chaun, Tereza Veselíková

Horní Újezd/Morašice – Pomezí 0:5

O 7. místo:

Horní Újezd/Morašice – Hradec n. S. 1:5

Branka: Jaroslav Chaun

První dva zápasy ve skupině byly herně vydařené. S Bystrým jsme bojovali, ale kvalita byla na straně soupeře. Pomezí bylo výrazně fotbalovější. Zápas o 7. místo byl v poli vyrovnaný, ale moc šancí ke skórování jsme si nevytvořili. Na turnaji nám citelně chyběly obě obvyklé brankařky.

Tabulka turnaje:

1.Čistá

2.Bystré

3.Sebranice

4.Pomezí

5.Březová

6.Litomyšl B

7.Hradec n. S.

8.Horní Újezd/Morašice

9.Borová

10.Dlouhá Loučka

Turnaj byl minimálně na rok poslední společnou akcí v této kategorii v souklubí s Horním Újezdem, do nového ročníku přihlásíme mladší přípravky samostatně. 

autor: Mgr. Zdeněk Beneš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.