Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 5.5. od 17:00 přivítají muži na domácím hřišti Hradec nad Svitavou. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs M. Trnávka

Mladší žáci

Nadále v čele

Sobotní zápas proti tabulkově dotírajícímu družstvu Městečka Trnávky jsme rozehráli rozpačitě. Soupeř nás zaskočil svým napadáním. ale dva slepené góly Vojty Andrleho nás uklidnili. I když nám zpracování balónu a přihrávky občas dělaly problém, podařilo se nám do poločasu vstřelit ještě třetí branku. Když brzy po pauze přidal druhý gól i Ondra Kusý, bylo rozhodnuto. Mohli jsme protočit sestavu, aby si všichni pořádně zahráli, a v klidu kontrolovali výhru, díky které jsme udrželi první místo. To budeme v sobotu v 10:00 hájit na půdě druhých Sebranic.

  • Sestava: Martina Famfulíková - Matyáš Bulva, Filip Flídr, Jan Kvapil, Šimon Flídr, Josef Rosypal, Vojtěch Andrle, Vít Famfulík, Ondřej Kusý, Lukáš Mach, Matěj Rejman, Vojtěch Štěpán, Jan Kopecký, František Flídr
  • Góly: Ondřej Kusý 2, Vojtěch Andrle 2

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.