Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Sebranice vs Horní Újezd/Morašice

Mladší žáci

Výměna stráží

Sobotní utkání o první místo v Sebranicích začínalo už v 9 hodin, a možná i tahle nezvykle brzká hodina ovlivnila náš výkon. Do zápasu jsme vstoupili bez energie a elánu, a i když jsme se brankou Ondry Kusého dostali na brzo do vedení, bylo to od nás na dlouho dobu vše. Všude jsme byli o krok pozadu a víceméně sledovali jsme koncert soupeře, který do přestávky třemi góly otočil skóre. Ve druhém poločase už to bylo lepší s naší snahou, podařilo se nám i snížit, ale jinak jsme prostě neměli svůj den a soupeř po zásluze vyhrál a vystřídal nás na prvním místě.

  • Sestava: Martina Famfulíková - Matyáš Bulva, Filip Flídr, Jan Kvapil, Ondřej Kusý, Josef Rosypal, Kryštof Tomšíček, Vojtěch Andrle, Jan Kopecký, Vít Famfulík, Lukáš Mach, Matěj Rejman, Vojtěch Štěpán, Vojtěch Huryta
  • Góly: Ondřej Kusý, Vojtěch Andrle

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.