V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Jaroměřice

Mladší žáci

Ještě není konec

Do nedělního posledního zápasu základní části jsme vstoupili skvěle naladěni a hned v první minutě se ujali vedení. Hráli jsme pěkný fotbal plný krásných přihrávek s jedinou chybou - opět jsme neproměňovali šance. Až v závěru poločasu jsme díky dokonanému hattricku Vojty Andrleho soupeři nadvakrát odskočili na rozdíl dvou gólů a mohli si druhý poločas zahrát pěkný bojovný zápas plný šancí a krásných akcí. Ujala se z nich už jen jedna, což nemělo vliv na to, že jsme po základní části skončili na druhém místě. Do finálové skupiny spolu s námi postoupili Sebranice, Městečko Trnávka a Březová. S každým z nich se utkáme doma a venku, a tyto zápasy určí okresního přeborníka pro tento ročník.

  • Sestava: Martina Famfulíková - Matyáš Bulva, Filip Flídr, Jan Kvapil, Ondřej Kusý, Josef Rosypal, Vojtěch Andrle, Jan Kopecký, Vít Famfulík, Lukáš Mach, Vojtěch Štěpán
  • Góly: Vojtěch Andrle 3, Ondřej Kusý

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.