V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Nekdy Se To Sejde Nekdy Ne

Přípravka

Někdy se to sejde, někdy ne

Starší přípravka

Po velmi vydařených turnajích v Čisté a na domácím hřišti v Morašicích, jsme k tomu třetímu cestovali v neděli do Němčic. Předchozí víkendy jsme měli hojnou účast, tentokrát jsme se museli popasovat s několika omluvenými i neomluvenými posty. 

Sestava: Matyáš Lněnička - Samuel Vomočil, Sára Vomočilová, Vojtěch Huryta, František Flídr, Matěj Kovář, Michal Kovář, David Klusoň.

Morašice / Horní Újezd - Němčice   3:6 (1:2)

V prvním zápase nás čekal jeden z nejlepších týmů dnešního dne, domácí Němčice. Po většinu první půle jsme byli lepším týmem, ale protože jsme proměnili jen jednu z mnoha šancí, prohrávali jsme v poločase 1:2. Ve druhém se nám už zas tak nedařilo a prohráli celkově 3:6. 

Branky: Vojtěch Huryta 3

Morašice / Horní Újezd - Březová    9:1 (5:1)

Na druhý duel s Březovou už uměleckém vystoupení pro maminky dorazila i Sára Vomočilová, která výrazně zlepšila naši obranu. Soupeře jsme více napadali a začalo se nám dařit i vepředu. Velmi aktivní Fanda Flídr nás zásoboval krásnými šancemi, nahrávkami a samozřejmě góly.  Což dokazuje poločasové skóre 5:1. Ve druhé půli jsme pečlivě drželi obranný val a k našemu spolehlivému brankáři Matymu Lněničkovi jsme snad propustili jediný balon. Za to dopředu se valil jeden útok za druhým, což se nakonec projevilo i na výsledku. 

Branky: Vojtěch Huryta 4, Matěj Kovář 2, František Flídr 2, Samuel Vomočil

Morašice / Horní Újezd - Opatov   3:1 (1:1) 

Třetí duel byl s technicky i fyzicky velmi vyspělým týmem z Opatova. Před začátkem utkání jsme přišli o Davida Klusoně, který byl do té doby v obraně i útoku vynikající, ale odjel plnit hasičské povinnosti. I přes nevysoký vzrůst ho však v obraně bravurně zastoupil Sam Vomočil. Brzy jsme smolně inkasovali, ale manko jsme do poločasu srovnali. Ve druhé půli se nám dařilo více držet balón na našich kopačkách, a převahu jsme díky bratrům Kovářovým přetavili v další dvě branky a překlopili tím vítězství na naší stranu.

Branky: Vojtěch Huryta, Matěj Kovář, Michal Kovář 

Střelci celkově:  Vojtěch Huryta 8, Matěj Kovář 3, František Flídr 2, Samuel Vomočil 1, Michal Kovář 1

Další výsledky turnaje: Opatov – Březová 5:1, Němčice – Opatov 1:0, Němčice – Březová 10:1

Tabulka turnaje:

  1. Němčice (9b.)
  2. Morašice / Horní Újezd (6b.)
  3. Opatov (3b.)
  4. Březová (0b.)

autor: Martin Kovář

Mladší přípravka

Na domácím turnaji se nám sešly všechny děti, které v současnosti hrají turnaje mladší přípravky. V počtu 13 hráčů se jen těžko dají uspokojit představy a přání všech o čase stráveném na hřišti, snad nikdo neodcházel zklamaný. Třetí jarní dějství bylo zatím nejkvalitněji obsazeným turnajem, kterého jsme se v druhé polovině sezony účastnili.

Sestava: Tereza Hlušičková - Jaroslav Chaun, Adam Bartoš, Anna Vopařilová, Julie Vodehnalová, Miriam Vomočilová, Martin Boštík, Jan Langr, Tereza Veselíková, Kryštof Valentín, Štěpán Kovář, Patrik Vurkminovič, Ivo Langr

Horní Újezd/Morašice – Bystré 0:9 (0:4)

Do turnaje jsme vstoupili levou nohou, soupeř, se kterým jsme minulý týden prohráli o dva góly, byl všude dřív, dělali jsme spoustu chyb a nedařilo se vůbec nic.

Horní Újezd/Morašice – Čistá 2:3 (1:3)

Výrazně zlepšený výkon, sice jsme po 10 vteřinách prohrávali, ale na týmu byla vidět vůle s vývojem zápasu něco udělat, k vyrovnávací brance jsme se ale nedopracovali.

Branky: Jaroslav Chaun 2

Horní Újezd/Morašice – Hradec n. S. 1:3 (1:2)

Poslední zápas jen podtrhl zmar z domácího vystoupení, nechyběla snaha, vedli jsme 1:0, ale soupeř skóre otočil, s čímž už jsme nedokázali nic udělat

Branka: Jaroslav Chaun

Tabulka turnaje:

1.Bystré (9 bodů)

2.Čistá (6 b.)

3.Hradec n. S. (3 b.)

4.Horní Újezd/Morašice (0 b.)

autor: Mgr. Zdeněk Beneš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.