V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Dolní Újezd SG - Morašice SG

Obecné

Stará garda

Za pěkného slunečného počasí se v sobotu konalo odvetné utkání starých gard v Dolním Újezdě, které kvůli zranění bedlivě sledoval pouze v roli nehrajícího zapisovatele Petr Štěpán. Hned v 1. minutě jsme začali velkou šancí Jindřicha Jány, ve 4. minutě v dobré pozici střílel vedle Václav Beneš. Po dobrém úvodu bohužel jsme ve 12. minutě bohužel dostali gól od Kořízka, který dorazil do brány Heinischovu střelu do tyče. V 17. minutě se objevil ve velkém vápně soupeře téměř sám Chmelík, ale neproměnil.

Na začátku druhého poločasu, tedy v 31. minutě, obstřeluje svojí slabší pravou nohou Pavel Kuta z hranice vápna čerstvého brankáře Andrleho, který si tak na míč poprvé sáhne až v bráně. I druhý gól nám tedy paradoxně vstřelil hráč, který měl původně nastoupit v našem týmu. Ve 41. minutě pak uzavřel gólový účet zápasu hlavičkou do protipohybu brankáře J.Lipavský.

V zápase jsme měli větší držení míče než soupeř, dařila se nám i kombinace, ale bohužel jen před vápno domácích (ale co by za to áčko v neděli dalo), koncovka byla v našem podání až žalostná a v některých dobrých situacích dokonce žádná. Spokojenost i opojení ze společně stráveného odpoledne a zároveň mrzutost z výsledku a nepoznané radosti ze vstřeleného gólu pak na pozápasovém důkladném rozboru vyústila v domluvu pravidelných měsíčních fotbálků staré gardy, které by tyto nedostatky měly do budoucích odvet odstranit. První domluvený termín je pátek 3. června.

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: J. Němec, V. Andrle - J. Jokeš, O. Ropek, F. Ropek, M. Ropek, Josef Štěpán, Josef Jána - M. Chmelík, J. Kopecký, Jan Štěpán, J. Růžek, Petr Kuta - Jindřich Jána, V. Beneš

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.