V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Sebranice

Mladší žáci

3 v 1, pokaždé jinak

Minulou sobotu jsme díky gólům Jana Kvapila a Matyáše Bulvy porazili v Litomyšli 2:1 místní družstvo spojené s Čistou, ve sváteční předehrávce jsme remizovali v Morašicích s Jevíčkem, když za nás skóroval Vojtěch Vojtěch Huryta, a ve třetím utkání „na fleku“ během jednoho týdne jsme v sobotu na Horňáku hostili Sebranice. Tým, který nám je nejblíže na mapě i v tabulce.

Do druhé půle jsme vstoupili odhodláni zvrátit výsledek na naši stranu. Dobrým pohybem po celém hřišti jsme soupeře uzavřeli na jeho půli. Jenže takto zahuštěný prostor se nám nedařilo překonat dobrou finální nahrávkou a ani střelou ze střední vzdálenosti. Z přemíry naší snahy, nepozorností a chybami v rozehrávce jsme darovali soupeři další dva góly. A až poté se nám podařilo brankáře hostů překonat. K vyrovnání a zdramatizování tohoto utkání jsme již nenašli síly.

Martin Kovář

  • Sestava: Martina Famfulíková - Vojtěch Štěpán, Sára Vomočilová, Šimon Flídr, Josef Rosypal, Matěj Kovář, Matyáš Bulva, Jan Kvapil, Michal Kovář, František Flídr, Samuel Vomočil, Jaroslav Chaun
  • Góly: Jan Kvapil, František Flídr

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.