V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Sebranice vs Horní Újezd/Morašice

Starší žáci

Se smůlou na patách

V neděli jsme odehráli za slunného počasí další mistrovské utkání. Na zápase jsme se sešli na Sebranickém hřišti v devíti, až během utkání nás doplnil Šimon Flídr a měli jsme tak alespoň jednoho na střídání. Začátek jsme nepodchytli a brzy inkasovali, ale podařilo se nám odpovědět. Když nám soupeř nám znovu odskočil, měli jsme několik dalších možností k vyrovnání, až se nám jedna střela před přestávkou přece jen ujala.

Druhý poločas se nám začala bortit sestava. Nejprve se zranila Marťa Famfulíková zranila tak, že musela z brány do pole. Mezi třemi tyčemi ji vystřídal Lukáš Mach, ale zranění se nevyhnulo ani jemu a dost možná nám bude chybět do konce podzimu. Soupeř nám odskočil na dvoubrankový rozdíl a v posledních 5 minutách, kdy jsme po zranění Šimona Flídra dohrávali v osmi lidech, pak ještě skóre navýšil. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za účast a snahu. Hlavně mladším žákům, kteří nás doplňuji a bez jejichž podpory bychom asi nemohli zápasy jako tento vůbec odehrát. A doufám, že na další zápas se sejdeme ve větším počtu.

Miloš Kopecký

  • Sestava: Martina Famfulíková, Sára Vomočilová, Jan Kopecký, Jindřich Mičík, Zuzana Famfulíková, Jan Kvapil, Ondřej Žďára, Filip Flídr, Lukáš Mach, Šimon Flídr
  • Góly: Šimon Flídr, Ondřej Žďára

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.