V sobotu 27.4. se na hřišti koná turnaj mladších přípravek. Muži hrají od 17:00 v Třebařově. V neděli 28.4. od 10:00 přivítají starší žáci Březovou nad Svitavou.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Horní Újezd/Morašice vs Litomyšl/Čistá

Starší žáci

Nejsou šance, nejsou góly

Novou sezónu jsme zahájili na Horním Újezdě zápasem proti Litomyšli. Nerozehráli jsme ho špatně, hrálo se na obě strany nahoru a dolů, ale jen ve středu pole a prakticky jsme si nevypracovali žádnou větší šanci. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu.  Když ale soupeř využil naše dvě chyby ve středu hřiště a dal dvě branky, neměli jsme sílu odpovědět. Ale chtěl bych všechny pochválit za přístup a bojovnost. Doufám, že se začneme sehrávat a výsledky se dostaví.

autor: Miloš Kopecký

  • Sestava: Martina Famfulíková - Zuzana Famfulíková, Ondřej Žďára, Vojtěch Paťava, Jan Kopecký, Lukáš Mach, Vít Famfulík, Vojtěch Štěpán, Matěj Brettinger, Matyáš Bulva, Jan Simonides, Jindřich Mičík, Filip Flídr, Sára Vomočilová, Jan Kvapil, Vojtěch Huryta, Matěj Rejman

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.