V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice SG - Dolní Újezd SG 2:0

Obecné

Skóre až na druhém místě

Stejně jako vloni, takže třeba brzy budeme moci říkat tradičně, se s mistrovským derby Morašic s Dolňákem i spojil zápas starých gard. Přestože v našem týmu z různých důvodu (dovolená, nominace k následnému mistráku) chyběly i některé legendy z kategorie nejlegendovatějších, odehrál se první poločas v naší režii. Zastřeloval se např. L. Vosmek, nejednou zvonila konstrukce soupeřovy brány a "benjamínek" našeho týmu Burián, který musel do brány, si pouze staticky užíval krásného počasí. 

Do druhého poločasu ho nahradil Andrle, a ten už svoje "nezapomínání" brankářského řemesla musel ukázat, stejně jako Burián nezapomněl na svoje akrobatická zakončení. Z šancí na obou stranách v bráně skončil pouze nepovedený centr L. Vosmeka a penalta Vally, které znamenaly naše první vítězství v novodobé historii těchto klání. Na listině vážně zraněných snad neskončil nikdo ani dodatečně, což je hlavní vítězství těchto klání a hlavní předpoklad k tomu, aby se v založené tradici chtělo na jaře pokračovat.

  • Galerie: fotky ze zápasu
  • Sestava: Vojtěch Andrle, Martin Burián - František Ropek, Jaroslav Růžek, Jindřich Jána, Milan Chmelík, Milan Klement, Zbyněk Sopoušek, Marek Valla, Jan Štěpán, Josef Štěpán, Jiří Vosmek, Luboš Vosmek, Josef Kopecký, Jiří Famfulík
  • Góly: Luboš Vosmek, Marek Valla (pen.)

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.