V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Z Nejmensich Luhu A Haju

Přípravka

Z nejmenších luhů a hájů

Pro letošní sezónu jsme přihlásili obě družstva přípravek samostatně. Mladší přípravka je letos pro ročníky 2015 a mladší, náš tým je tvořen hlavně ročníkem 2016, ale snad mu loňské nabrané zkušenosti pomohou tento handicap překonat.

První turnaj v Čisté děti srdnatě odbojovaly a přes dvě těsné prohry odjížděly určitě s lepším pocitem než většiny loňských turnajů.

Morašice - Čistá 4:6 (1:1)

Morašice - Borová 5:7 (3:5)

Sestava: Jiří Famfulík, Lukáš Chmelík, Jan Klement, Kateřina Kovářová, Pavel Kubík, Ivo Langr, Filip Šplíchal

Na druhém turnaji v Dlouhé Loučce už byli děti za výkon odměněny 2 výhrami, z toho jednou vysokou, a celkovým 2. místem!

Morašice - Jevíčko 3:7 (1:5)

Morašice - Sebranice 4:2 (3:2)

Morašice - Dlouhá Loučka 11:1 (8:0)

Sestava: Jiří Famfulík, Lukáš Chmelík, Jan Klement, Kateřina Kovářová, Pavel Kubík, Ivo Langr, Filip Šplíchal, Daniel Hlušička, Jiří Voženílek

Na zprávách o starší přípravce i seznamu našich úspěšných střelců s trenéry Milanem Chmelíkem, Milanem Klementem a Jirkou Famfulíkem intenzivně spolupracujeme. Pokud by nám s tím chtěl někdo z rodičů pomoct, budeme moc rádi. Pokud by k nám chtěl někdo přivést svoje děti, budeme ještě radši.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.