V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Němčice/Janov vs Sebranice/Horní Újezd

Starší žáci

Tuhý a neúspěšný boj

V neděli bojovali starší žáci na půdě Němčic o první místo v tabulce. A byl to opravdový boj už od začátku. Většinu času první půle jsme se usadili na soupeřově půlce a naši převahu korunoval ve 23. minutě gólem Patrik Novotný. Chvíli na to si soupeř připsal první žlutou kartu a těsně před poločasem ještě vlastní gól.

Do druhého poločasu jsme tedy vstoupili s vedením 2:0, ale také jsme viditelně přestali hrát, což Němčice ztrestali nejprve korigujícím a ve 40. minutě vyrovnávacím gólem. Poté jsme se oklepali a vytvořili si několik šancí, které zůstaly bohužel nevyužité. V 60. minutě přišla žlutá karta pro Lukáše Macha, a co hůř, po jeho faulu proměnily Němčice pokutový kop. Pak už se přes pár našich šancí neměnilo skóre gólové, ale pouze karetní. Soupeř obdržel svou druhou žlutou jako první, za nás "kontroval" žlutým faulem v poslední minutě Jan Kvapil, který si to hned vzápětí během nastavení zopakoval a byl vyloučen.

  • Sestava: Petr Kovář - Jan Kopecký, Barbora Kovářová, Vojtěch Štěpán, Pavel Šprojcar, Lukáš Mach, Štěpán Němec, Patrik Novotný, Jan Kvapil, Filip Flídr, Josef Rosypal, Matyáš Vomáčka, Josef Peška, Daniel Branda, Matyáš Bulva
  • Góly: Patrik Novotný, vlastní
  • ŽK: Lukáš Mach, Jan Kvapil
  • ČK: Jan Kvapil

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.