V sobotu 11.5. od 17:00 čeká muže derby v Dolním Újezdě. Od 15:00 jim "předzápas" obstará utkání starých gard.

V neděli 12.5. od 9:30 se na hřišti koná turnaj starších přípravek.

Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Sebranice vs Horní Újezd/Morašice

Mladší žáci

Vydařený start

Do nové sezóny jsme mladších žáků jsme vstoupili v zažitém souklubí s Horním Újezdem, ale už bez Marti Famfulíkové a Vojty Huryty, kteří tento rok zkusí fotbalové štěstí ve Vysokém Mýtě. V Sebranicích se potkaly dva velmi vyrovnané týmy, což bylo vidět už od začátku. Hru provázela spousta nepřesností, ale to bylo dané i tím, že někteří hráči se poprvé potkali až v tento den na hřišti. Postupně se hra přesunula převážně na soupeřovu polovinu, ze které nám občas pohrozil rychlým brejkem. Občasné nepřesnosti se nás držely po celé utkání, ale byly dané i tím, že se snažíme zapojit do hry celé naše početné družstvo. Za konečný výsledek i body jsme velice vděčni, ze Sebranic se nevozí zas tak lehce.

  • Sestava: Matyáš Lněnička – Sára Vomočilová, Martin Čejka, Terezie Čejková, David Klusoň, Matěj Kovář, David Boček, Michal Kovář, Samuel Vomočil, František Flídr, Šimon Flídr, Dominik Prokop, Jonáš Rovner
  • Góly: František Flídr, Šimon Flídr, David Boček, David Klusoň, vlastní

Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.