Počasí už snad vidle do víkendového sportovního programu nehodí a tak přijďte zafandit v sobotu 21.9. od 9:30 starší přípravce v utkání s Borovou a v neděli 22.9. v 16:30 mužům, které čeká derby proti rezervě "Dolňáku".

Tréninky áčka v úterý a čtvrtek od 17:30, vyplnění docházky a termínová listina zde.

Tréninky a hry pro mladší každé pondělí a středu v 17:00.

Dvakrat Vitezstvi

Starší žáci

Dvakrát vítězství

31.8.2024 Horní Újezd/Čistá - Sebranice 2:0

K prvnímu zápasu přijely Sebranice, se kterými část týmu hrála minulou sezonu. Na začátku byla na dětech vidět nervozita, že hrají proti bývalým spoluhráčům. A určitě se projevila i únava z noci v hotelu Průchod. Ovšem většinu zápasu jsme byli lepším týmem. První dvě branky sezóny jsme vstřelili až ve druhém poločase a konec zápasu jsme už v pohodě dohráli.

Pavel Beneš (Horní Újezd)

Sestava: Filip Jadrný - Sára Vomočilová, Matěj Kovář, Barbora Kučerová, Daniel Branda, Jan Kvapil, David Čapek, Michal Kovář, Samuel Vomočil, Daniel Křivka, Šimon Flídr, Šimon Dřínovský, František Flídr

Branky: Šimon Dřínovský, Barbora Kučerová

7.9.2024 Koclířov - Horní Újezd/Čistá 1:10

Toto jednoznačné vítězství asi není třeba více rozepisovat.

Sestava: Filip Jadrný - Sára Vomočilová, Matěj Kovář, Barbora Kučerová, Nikita Izzy Ondrůšek, Jan Kvapil, David Čapek, Michal Kovář, Samuel Vomočil, Daniel Křivka, Šimon Flídr, Josef Rosypal, David Klusoň, Šimon Dřínovský, František Flídr

Branky: Šimon Flídr 3, Šimon Dřínovský 3, Jan Kvapil 3, David Klusoň


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.