Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Tech Desitek

Přípravka

Těch desítek

Starší přípravka

I k tomuto turnaji jsme odjížděli v počtu 13ti hráčů, avšak bez nemocného Fandy Flídra, kterého nahradil v útoku Matyáš Bulva a spolu s Dádou Válkem vytvořili velice údernou dvojici. V obou zápasech byly k vidění pěkné fotbalové akce, zakončené ještě hezčími góly a tak doufám, že v tomto trendu budeme pokračovat i v dalších zápasech.

Sestava: Martina Famfulíková, Jan Kvapil, Šimon Flídr, Vojta Huryta, Dan Válek, Matyáš Bulva, Štěpán Řejha, Sára Vomočilová, Josef Rosypal, Matouš Zach, Kryštof Tomšíček, Matěj Kovář a Michal Kovář.

HÚ/Morašice – Radiměř/Hradec nad Svitavou 10 : 2

Tento zápas byl od začátku jednoznačnou záležitostí, a tak více prostoru dostávali Ti mladší hráči.

Branky: Daniel Válek 3, Matyáš Bulva 2, Vojta Huryta 2, Matouš Zach 2, Šimon Flídr

HÚ/Morašice – Jevíčko 10 : 2

I když výsledek je totožný s prvním zápasem, utkání bylo podstatně vyrovnanější, soupeř byl fyzicky vyspělejší než náš tým a tak více prostoru dostávali Ti starší hráči. V rozhodujících momentech tým podržela skvělými zákroky Martina Famfulíková a tak jsme nakonec utkání dohrávali v poklidu.

Branky: Daniel Válek 5, Matyáš Bulva 4, Matouš Zach

autor: František Bartoš

Mladší přípravka

Druhé kolo okresní soutěže mladší přípravky jsme hostili na domácím hřišti. Utkali jsme se s Němčicemi a Opatovem, oba týmy své úvodní turnaje vyhráli. Turnaje se naopak z důvodu nařízené karantény nezúčastnila Čistá.\ \ Sestava: Matyáš Lněnička - David Klusoň, Samuel Vomočil, Jaroslav Chaun, David Boček, Jan Svoboda, Štěpánka Gábrlíková, Štěpán Kovář

Horní Újezd/Morašice – Opatov 1:10 (0:4)

branky: David Boček

Horní Újezd/Morašice – Němčice 2:8 (1:3)

branky: David Boček, Jan Svoboda

Tabulka turnaje:

1.Opatov (18:2, 6 b.)

2.Němčice (9:10, 3 b.)

3.Horní Újezd/Morašice (3:18, 0 b.)

Ač jsou výsledky jednoznačné, náš výkon byl podstatně lepší než na úvodním turnaji. Největší pochvalu zaslouží Sam Vomočil a David Klusoň, kteří vydrželi na hřišti po celou dobu, a brankař Maty Lněnička, který se lepší zápas od zápasu. Další turnaj nás čeká v sobotu 19.9. od 9:30 v Březové.

Autor: Mgr. Zdeněk Beneš


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.