Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Choceň B vs Morašice

Mohla to být jednička, jenom ta chybička

Do Chocně jsme v neděli odpoledne odjížděli s vědomím, že právě tady bychom mohli zase jednou vstřelit nějaký ten gól a díky němu získat nějaké ty body. Jak si mohli domácí fanoušci všimnout, nastoupili jsme v červených dresech s bílým doplňkem a s novou posilou Pražákem v základní sestavě.

Začátek zápasu byl oboustranně hodně ukvapený a tak jsme si jen v duchu fair play navzájem vraceli špatné přihrávky . V první slibnější pozici se ocitl hlavičkující Burian po dobré práci Vomáčky. Tentýž bohužel o chvíli později dostal z nespecifikované velmi malé vzdálenosti velmi tvrdý head shot a tak musel již v průběhu první půle na hřiště Famfulík. Až do přestávky měla přeci jen o něco víc ze hry domácí jedenáctka, když nejdříve jejich hráč z jasné pozice na malém vápně hlavičkoval vedle a poté nás po zbytek poločasu držela nad vodou šťastná hvězda Jirky Lněničky. Nakonec jsme však největší šanci měli my, když po spolupráci Vodehnala s Pražákem a domácím obráncem ukázal rozhodčí v 45.minutě na značku pokutového kopu. Všeobecná neochota se toho ujmout nakonec poslala k exekuci Kopeckého, který však na domácího gólmana nevyzrál a následné dorážky už se obraně podařilo zlikvidovat.

Do druhé půlky jsme vstoupili, přiznejme si to, marně. Domácí byli přesnější a všude dřív, z čehož vykrystalizovalo několik šancí a střel, které ovšem s jistotou kryl Lněnička. Z letargie nás probral až tvrdý faul na Klementa, zřejmě s touhou dohnat ke stejně agresivnímu činu jako před pár měsíci a nástup Petra Kuty místo Pražáka. Ve chvíli, kdy se hra poměrně srovnala, si pan sudí bohužel netroufl vyloučit domácího hráče. Byť chtěl kartu původně udělit, zjištění že by pro dotyčného byla druhá, prostě jaksi nestrávil. V poslední desetiminutovce už se na to na naší straně hemžilo nadějnými brejky, které, když už neskončili předčasně vinou špatné nahrávky,bohužel Famfulík ani Vodehnal nedotáhli až na místo určení, a tak jsme se s Chocní rozešli smírně bez branek. Vzhledem k průběhu zápasu se tu dalo snadno vyhrát i prohrát, přesto je pro nás výsledek spíše zklamáním než radostí ze získaného bodu.

Zápas: Choceň B - Morašice 0:0

Sestava: J.Lněnička - M.Klement, M.Chmelík, J.Kopecký, B.Válek - V.Jetmar (Z.Škoda), J.Kubeš, M.Vodehnal, R.Pražák (Pe.Kuta) - M.Burian, P.Vomáčka (J.Famfulík)


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.