Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Morašice vs Slatiňany

Ani nové trio nepomohlo

Slatiňanům jsme měli po podzimním klání co vracet. A nejednalo se jen od pětibrankový příděl. Na lavičku se usadilo staro-nové trio, jenže chyba lávky, stejně to jaksi nevyšlo.

Přeci jen je to již 14 dní, tak vzpomínky hledám hodně daleko v lebce, ale myslím, že jako první okusil brankáře Holomek z rohového kopu. Slatiňany měly více energie a problémy nám dělalo hlavně jejich pravé křídlo, který disponoval minimálně o dva rychlostní stupně, než pohybující se hráči kolem něj. Právě po jednom takovém pasu za obranu v klidu prchlo a ještě klidněji zakončilo. Byli jsme ve většině soubojů pozdě, z čehož vyplývaly i standartní situace pro soupeře. Jednu takovou ve 45.minutě zrežíroval hostující hráč tak, že podstřelil zeď a Lněnička byl bez šance.

Druhá půle se z naší strany příliš nezlepšila. Jednalo se stále o takový čudný výkon. Lněnička chytil přibližně 3 - 4 tutovky i za cenu krvácení. Pak si ovšem i on vybral slabší chvilku kdy propustil za svá záda velmi nicotnou čudlu. Čtvrtou branku jsem již neviděl, ale kolují spekulace, že míč zamířil do šibenice.

Tento pokus o body opět nevyšel, ale jsou na světě horší věci.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.