Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. V neděli 21.4. přivítají muži na domácím hřišti od 16:30 Horní Újezd. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Přelouč vs Morašice

První vlaštovky

Jedno z mála mužstev, které jsme na podzim porazili byla právě Přelouč. Na tento mistrák jsme se sešli v hodně stručném počtu. Střídačka zela prázdnotou a to ještě dorazil z hlavního města Holub a pomohli nám dva kluci z dorostu.

Nástup byl přímo ideový. Již ve druhé minutě Kuta vysunul Zerzána, ten utekl obraně a do protipohybu golmana otevřel skóre. Vedení nám vydrželo asi 36 vteřin a po centru do vápna bylo vyrovnáno. Náš druhý výpad do soupeřova vápna znamenal rohový kop, který brankář špatně vyboxoval a Válek míč vrátil na místo určení. Další branku zaznamenal ještě Skala, jenže praporek sudího byl proti. Do týhle fáze to jakštakš šlo, i když jsme vzadu občas hořeli. Jenže Přelouči stačily 3 minuty, aby otočili skóre a do kabin šli s vedením 3:2.

Druhá půle byla z naší strany hodně titěrná. Došel nám dech a k soupeřově brance jsme se dostali asi až v 90.minutě. Mezitím jsme nafasovali ještě 2 fíky a bylo po srandě. 

Dali jsme již dva zápasy po sobě nějakou tu branku. Dokonce jsme se dostali 2x do vedení. Uvidíme co bude příště.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.