Tréninky áčka v úterý a ve čtvrtek na hřišti od 17:30. Z důvodu rekonstrukce zázemí ve Vendolí sehrají muži zápas s tímto soupeřem v neděli 31.3. od 15:00 na domácí půdě. Vyplnění docházky zde.

Tréninky a hry pro mládež se konají od pondělí do středy od 17:00.

Statisticky Souhrn

Muži

Statistický souhrn

Naše áčko na podzim sehrálo 17 zápasů (1 přípravný, 2 pohárové a 14 "ligových"), z toho 3 s Janovem. Na výsledné pozitivní bilanci 9 vítězství, 3 remízy, 5 porážek a skóre 38:24 se bohužel více podílí zápasy na hřištích soupeřů, kde jsme při skóre 21:12 dokázali vyhrát pět utkání, jednou remizovat a jen jednou prohráli, přestože jsme během prvních poločasů těchto sedmi mačů nedokázali skórovat ze hry (jediné dva góly dal Chmelík na Horňáku a v Mladějově po rozích). Doma to skřípalo o poznání víc, kromě přáteláku s Horňákem jsme totiž v Morašicích prohráli se všemi třemi soupeři, kteří se nakonec v tabulce přeboru umístili nad námi, a remizovali s dvěma celky ze suterénu. Bohužel poslední ze 17 domácích gólů viděli naši diváci v neděli 26.9. kolem tři čtvrtě na pět, když Kubeš dokonal demolici Hradce nad Svitavou.

Alespoň na jednom tréninku nebo zápase se zastavilo 28 lidí, v zápasech jsme protočili těžko uvěřitelných 22 lidí. Do všech z nich naskočili Ropek a Černohorský, oba přitom vynechali pouze 45 minut, přičemž druhý jmenovaný dokonce trumfnul trenéra v docházce na tréninky. Naším ejefektivnějším střelcem byl stejně jako loni Bureš, kterému na gól stačilo 115 minut na hřišti. Kdo by si vsadil, že nejlepším střelcem bude Válek, asi by na tom moc netrhnul, ale kdo čekal, že s ním metu 7 gólů bude sdílet V. Štancl, ať se přihlásí naší redakci o odměnu. Náš předstoper si společně s Novákem připsal i nejvíc asistencí, konkrétně 5, a tím pádem vyhrál i i týmovou produktivitu s 12 body. Zatímco nadpoloviční většinu z nich stihl ještě coby obránce, sdílené čelo další statistiky, žlutých karet, dohnal až při působení v útoku. To je jen jeden z důkazů, že si v našem týmu potrpíme na paradoxy. K těm dalším se dá zařadit třeba to, že zatímco docházkoví premianti si nepřipsali ani gól nebo asistenci, z hlavní pětice starající se o naši ofenzivní činnost překročil padesátiprocentní tréninkovou účast pouze Chmelík (a to jen o jeden trénink). Dva brankáři za sezónu jsou spíše pod naším dlouhodobým průměrem. Špinara, který z 15 zápasů udržel 4 čistá konta, dvakrát zastoupil v bráně Kubeš a pokaždé neúspěšně čelil penaltě. Podrobnější info v přiložených obrázcích nebo zde.


Podporují nás
Pardubický kraj Obec Morašice Stavitelství Jokeš HRG tiskárna Nopek Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy - dotační program č. VIII.